You are here: Home Bedrijf Nieuws EMPACK BRUSSEL

EMPACK BRUSSEL

01-10-2018 10:44

De Empack verpakkingsbeurs is een jaarlijkse afspraak die wij met GH Ulma niet willen missen. Op 3 en 4 oktober verwelkomen wij u graag op onze gloednieuwe stand waar u enkele van onze parade-paardjes aan het werk zal kunnen zien. Place-to-be is paleis 11 van het iconische Brussels Expo.

EMPACK BRUSSEL

De nieuwe ULMA FR400

Naar goede gewoonte zal u op onze stand een aantal van onze machines in actie zien, zoals de nieuwe horizontale flowpacker ULMA FR400: compacter dan de FR500 maar daarom niet minder performant. Daarnaast kan u kennis maken met de ULMA VTC840, de verticale flowpacker met gepatenteerde vacuümtechnologie voor zakverpakkingen met kleiner volume en dit zonder perforaties. Van onze partner Mondini kan u de TRAVE 350 met Slicefresh® technologie ontdekken. Deze innovatieve technologie maakt het mogelijk om gesneden vleeswaren en kaas met tot 80% minder plastic te verpakken. En om verder te gaan in het milieuvriendelijke kan u ook de Ravenwood Nobac500 bewonderen. Deze linerless labeller maakt komaf met dragerpapier en afval want het label wordt rechtstreeks op of rond de verpakking aangebracht.

 

 

Breng dus zeker een bezoek aan stand C038 en ontdek al deze hoogtechnologische machines aan het werk tijdens onze demo’s. Ons team ontvangt u met een glaasje en geeft u graag vrijblijvend meer informatie over al onze producten en diensten.

 

VRAAG HIER UW GRATIS TOEGANGSKAART VOOR EMPACK BRUSSEL AAN!