You are here: Home Bedrijf Nieuws Empack Den Bosch groot succes

Empack Den Bosch groot succes

10-04-2017 10:11

Dit jaar vond voor het eerst de combinatie van vakbeurzen Empack, Logistics & Distribution en Automation plaats. Drie vakbeurzen onder één dak in de Brabanthallen. In totaal hebben ruim 8.300 verpakkings-, automatiserings- en logistieke professionals een bezoek gebracht. Op de 15e editie van Empack hebben de 335 exposanten, waaronder wij, samen bijna 6.500 bezoekers mogen verwelkomen. Dit betekent een stijging van 30% in vergelijking met de vorige editie in 's-Hertogenbosch.

Empack Den Bosch groot succes

Hal 3 stand A309

Bezoekers op Empack maakten bij de entree een reis door 15 jaar verpakkingsontwikkelingen om vervolgens de toekomst van verpakken in te stappen.


Tijdens deze twee dagen draaide het om ontmoeten, ontdekken en beleven. Exposanten waren druk in de weer om bezoekers te voorzien van informatie, innovaties te presenteren en te netwerken. Bezoekers maakten volop gebruik van de nieuwe Smart Badge zodat folders en brochures overbodig werden. Opvallend tijdens deze editie was ook de animo voor de verschillende uitgezette innovatieroutes. Op deze manier kon men heel gericht de juiste exposanten op het gebied van circulair verpakken, food, technologie of e-commerce vinden.

 
Ook onze stand werd drukbezocht door zowel Belgische en Nederlandse bezoekers. Onze fotoreportage vindt u hier terug.

 

De officiële aftermovie kan u hier bekijken.