You are here: Home Bedrijf Nieuws Nieuwe high speed flow wrapper FM405 voor MAP-verpakking

Nieuwe high speed flow wrapper FM405 voor MAP-verpakking

14-08-2017 10:51

De nieuwste high speed flow wrapper FM405 voor MAP-verpakking is een feit. De machine werd voor het eerst getoond tijdens de Interpack beurs in Düsseldorf en werd met succes onthaald. Met een productiesnelheid van maar liefst 200 verpakkingen per minuut is deze machine klaar om alle domeinen van de voedingssector te veroveren.

Nieuwe high speed flow wrapper FM405 voor MAP-verpakking

FM405

Dankzij haar robuuste constructie en betrouwbaarheid, is de nieuwste FM 405 in staat om maar liefst 200 verpakkingen te maken per minuut. Deze machine richt zich op alle voedingssectoren gaande van kaas en vlees tot convenience food en bakkerij met of zonder MAP-verpakking (Modified Atmosphere). 

Het design werd speciaal ontworpen uit roestvrij staal om te voldoende aan de hoogste hygiëne- en reinigingsnormen. De toevoerband laat ophoping van stof en afval niet toe. De FM 405 kan ook met een hogedrukreiniger worden gekuist. 

Een ander aspect is de gebruiksvriendelijkheid en HMI met 10" UPC controle en het Easy-tape systeem wat de automatische reel wissel vergemakkelijkt. 

Meer info: dominique.develder@gh-ulma.com