You are here: Home Bedrijf Nieuws Nieuwsbrief Interpack

Nieuwsbrief Interpack

24-04-2017 10:10

Binnen een week is het zover! Dan opent de grootste verpakkingsbeurs van Europa haar deuren. Ook voor ons. Hier vindt u alle informatie terug over onze stand en machines.

 

Interpack 2017

Wat kan u verwachten tijdens de grootste verpakkingsbeurs van Europa?

Interpack is een niet te missen event voor de voedsel, drank, banketbakkerij, bakkerij, farmaceutische, cosmetische producten, non food en industriële goederen sector. Geen andere vakbeurs ter wereld presenteert de gehele supply chain.

Deze beurs toont op maat gemaakte oplossingen en innovatieve ontwerpen op basis van verschillende materialen voor alle sectoren in de gehele verpakkingsindustrie.

Bezoek de website
Hier krijgt u alvast een voorproefje van onze 660m^2 grote stand.

Dit is een greep uit het aanbod dat Ulma zal tonen: 

Ook G. Mondini is van de partij. U vindt hen terug in Hal 8B stand D74.
Platformer
Een uniek systeem voor “in line” productie van schalen, minimaal productieverlies en snel aanpasbaar aan alle formaten.

 Trave 1200 VG Twin Lane uitgerust met ZEROUnique: MAP-verpakkingssysteem ontwikkeld door G. Mondini waarbij er geen restfolie wordt gegenereerd.

Klik hier voor meer informatie »

Een bekopt overzicht van de producten die Pentavac zal presenteren. U kan hen bezoeken in Hal 5 stand D55. 
Piccola
Een compact en stevig frame en de kleine afmetingen maken van de Piccola een geschikte machine voor kleine en middelgrote bedrijven die veel belang hechten aan kwaliteit en stevigheid. De beperkte hoogte maakt dat de machine gemakkelijk manueel te bedienen is, maar veelzijdigheid is een van de belangrijkste kenmerken.

 

P3100 Step up
De gigant in de reeks verandert van look. Het kader gemaakt uit inox tuben maakt het gemakkelijk te reinigen en toegankelijk als ook robuust en betrouwbaar. De machine kan zakken maken tot 450 mm breed.
Tijdens de show wordt de P3100 Step Up gekoppeld aan de WP1 schroefdoseerder, bekend in de zuivelindustrie voor de applicatie met versnipperde mozzarella.

Klik hier voor meer informatie »

Tot slot tonen we ook de nieuwe Nobac 500 linerless labeler van Ravenwood. Zij zijn terug te vinden bij Digi Hal 14 stand B12 en Espera Hal 14 stand C11

De Nobac 500 linerless sleever is ontworpen voor maximale flexibiliteit. Bovenop het sleeven van een product met een vast gewicht, is er de optie om ze te linken aan weegschalen van een reeks fabrikanten voor producten die variabel zijn qua gewicht als ook gewichtcontrole. Er is een waaier aan keuzes wat betreft het gewicht en materiaal van de labels, meer bepaald zo’n 500, waaronder papier en polypropyleen. Ook transparante labels kunnen geproduceerd en toegepast worden. 

Klik hier voor meer informatie »
We kijken ernaar uit u persoonlijk te mogen informeren!