Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten

REVOLUTIONAIR

Het vormen van trays op aanvraag; in lijn; van een rol.

De nieuwe technologie van Platformer brengt een revolutie teweegin het concept van trayvormen door het trayoppervlak te verkleinen voordat hetvormproces plaatsvindt, waardoor het afval tot slechts 2% wordt gereduceerd.

Een bijkomend voordeel van dit innovatieve proces is dat hettrayformaat in minder dan 10 minuten kan worden gewijzigd, waarbij slechts tweecomponenten hoeven te worden vervangen, tegen een prijs die slechts een fractieis van die van een standaard dieptrekmachine.

Afhankelijk van de marktomstandigheden, de eisen van de klant ende behoeften van het bedrijf, hebben de verwerkers de volledige flexibiliteitom de oplossing te kiezen die op dat moment voor hen het voordeligst is.

SNELLE WISSEL

- De combinatie van Trave en Platformer levert de ultiemeverpakkingslijn die de kosten verlaagt en de mogelijkedifferentiatie qua verpakkingsconcepten op 1 lijn uitbreidt.
- Folierest van slechts 2%.
- Eenvoudige; snelle trayformaatomschakeling: minder dan 10 minuten dooreenvoudige wissel van twee formaatdelen.
- In-line, on-demand productie van trays
- Snelle foliewissels.

PLATFORMER Thermosealer

De wereld van de verpakkingslijnen is tegenwoordig verdeeld in thermovorm- of trayseallijnen; waarbij de eerste hoogwaardige verpakkingen produceert en de tweede verpakkingen van hogere kwaliteit met meer flexibiliteit. Platformer is de ontbrekende schakel. Door de Mondini Trave te combineren met de Mondini Platformer wordt uw trayseal verpakkingslijn een soort thermoformeerder... en krijgt u het beste van twee werelden. Vrij om te schakelen van thermoform in-line gevormde trays van een rol of voorgevormde trays op elk moment tijdens de productie, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf en uw klanten.
Meer weten?

Producten verpakt met deze machine

No items found.

Heb je deze al gezien?

Complete trayseal-lijn voor verse salade

Complete trayseal-lijn voor soep en saus

Complete trayseal-lijn voor ready meals