Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • Het mechanisch/elektrisch sealsysteem levert een hoge en consistente sealkracht, cyclus na cyclus.
 • De ‘slimme band’ technologie bij de invoer zorgt ervoor dat de trays nauwkeurig worden getransporteerd en gegroepeerd, zodat ze klaar zijn voor het sealstation.
 • Dankzij de unieke afmetingen van het formaatdeel levert dit apparaat een optimale output van trays per minuut op een beperkte footprint.
 • Hygiënisch ontwerp zonder gesloten holtes, waardoor water- en vuilophoping geen kans maakt. Elektrische hoofdkast bovenop de machine zodat de machine volledig kan worden schoongemaakt zonder risico’s voor de delicate componenten.

PRESTATIES

Aantal trays per cyclus wordt berekend aan de hand van de werkelijke trayafmetingen.

HYGIËNISCH-ONTWERP
Hygiënisch ontwerp zonder gesloten holtes, waardoor water- en vuilophoping geen kans maakt. Elektrische hoofdkast bovenop de machine zodat de machine volledig kan worden schoongemaakt zonder risico’s voor de delicate componenten.

SEALSTATION

 • ‘High duty’ elektromechanisch sealsysteem.
 • Het kogelomloopspindel hefsysteem regelt de op- en neergaande beweging van het formaatdeel en houdt zo de absolute controle over de positie.
 • Er wordt een sealkracht van meer dan 8.000 kg gegenereerd, waardoor een hoge snelheid - absolute consistentie in sealkracht en nauwkeurigheid in positionering wordt gegarandeerd.
 • Formaatdeel is gemaakt van geanodiseerd aluminium en alle onderdelen zijn uit één stuk gefreesd om de nauwkeurigheid van het afdichten te waarborgen.
 • Elke caviteit ondersteunt de trayrand met T-rubber om variatie qua dikte in verpakkingsmaterialen correct te verwerken.
 • Volledige formaatwissel in 10 minuten.

CONSTRUCTIE

 • Roestvrij staal voor het machineframe en behuizing.
 • Geanodiseerd aluminium formaatdeel.
 • Riemen van polyurethaan.
 • Onderhoudsarm ontwerp aangezien het systeem voornamelijk mechanisch is met regelmatige smering.
 • Machine is CE-gemarkeerd en wordt geleverd met verklaring van overeenstemming.

PLATFORM TECHNOLOGIE

Verpakkingswetenschap, technologie en apparatuur vormen het hart van de voedingsindustrie. De eisen van retailers en consumenten veranderen regelmatig en dagen leveranciers uit om efficiënt en tijdig aan deze nieuwe eisen te voldoen met innovatieve, kosten effectieve oplossingen. G Mondini S.p.A heeft met zijn creatieve en innovatieve aanpak de nieuwe PLATFORM-technologie ontwikkeld om deze uitdagingen aan te gaan.

De PLATFORM-technologie is een systeem met ongeëvenaarde prestaties om meerdere verpakkingsoplossingen te leveren met het TRAVE traysealer gamma. Deze technologie zorgt voor veel nieuwe verkoopmogelijkheden. Door een eenvoudige gereedschapswisseling kunt u verpakkingsmaterialen, verpakkingsformaten en technologie wijzigen. De TRAVE-traysealer met de PLATFORM-technologie levert compromisloos verpakkingszekerheid en kwaliteit tegen kosten effectieve productiesnelheden. De TRAVE PLATFORM-aanpak betekent een veilige, solide investering die de flexibiliteit biedt om de uitdagingen van een dynamisch veranderende markt aan te gaan.

Trave 350

Zelfs op papier laat hij zijn concurrenten achter zich. Met "prestaties voor een prijs" levert deze traysealer op alle niveaus. De ontwerpteams van G. Mondini hebben een moderne klassieker gemaakt met een hoog niveau van robuuste prestaties, zonder de behoeften van de klant uit het oog te verliezen. Er is geen compromis over de functionaliteit met de unieke G. MONDINI PLATFORM technologie volledig geïntegreerd in de constructie. Dit model zal onze klanten een echt concurrentievoordeel bieden om uw bedrijf te ontwikkelen en op te bouwen.
Meer weten?

Producten verpakt met deze machine

No items found.

Heb je deze al gezien?

Complete trayseal-lijn voor verse salade

Complete trayseal-lijn voor soep en saus