Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

- Het mechanisch/elektrisch sealsysteemlevert een hoge en consistente sealkracht cyclus na cyclus.
- De ‘slimme band’ technologie bij de invoer zorgt ervoor datde trays nauwkeurig worden getransporteerd en gegroepeerd, zodat ze klaar zijnvoor het sealstation
- Dankzij de unieke afmetingen van het formaatdeel levert ditapparaat een optimale outputvantrays per minuut op een beperkte footprint.
- Hygiënisch ontwerp zonder gesloten holtes, waardoor water-&  vuilophoping geen kans maakt en éénelektrische hoofdkast bovenop de machine zodat de machine volledig kanworden schoongemaakt zonder risico’s voor de delicatecomponenten.

PRESTATIES

Aantal trays per cyclus wordt berekend aan dehand van de werkelijke trayafmetingen

HYGIËNISCH-ONTWERP
Hygiënisch ontwerp zonder gesloten holtes, waardoor water-&  vuilophoping geen kans maakt en éénelektrische hoofdkast bovenop de machine zodat de machine volledig kanworden schoongemaakt zonder risico’s voor de delicatecomponenten.

SEALSTATION
1 -  ‘high duty’ elektromechanisch sealsysteem
2 – Het kogelomloopspindel hefsysteem regelt de op- en neergaande beweging van het formaatdeel en houdt zo de absolute controle over de positie.

3 - Er wordteen sealkracht van meer dan 8.000 kg gegenereerd, waardoor een hoge snelheid;absolute consistentie in sealkracht en nauwkeurigheid in positionering wordtgegarandeerd
4 - Formaatdeel is gemaakt van geanodiseerd aluminium en alle onderdelen zijnuit één stuk gefreesd om de nauwkeurigheid van het afdichten te waarborgen
5 - Elke caviteitondersteunt de trayrandmet T-rubber om variatie qua dikte inverpakkingsmaterialen correct te verwerken
6 - Volledige formaatwissel in 10 minuten

CONSTRUCTIE
1 - Roestvrij staal voor het machineframe enbehuizing
2 - Geanodiseerdaluminium formaatdeel
3 - Riemen van polyurethaan
4 - Onderhoudsarm ontwerp aangezien het systeem voornamelijk mechanisch is metregelmatige smering
5 - Machine is CE-gemarkeerd en wordt geleverd met verklaring vanovereenstemming

PLATFORM TECHNOLOGIE

 

Trave 350

Zelfs op papier laat hij zijn concurrenten achter zich Met "prestaties voor een prijs" levert deze traysealer op alle niveaus. De ontwerpteams van G Mondini hebben een moderne klassieker gemaakt met een hoog niveau van robuuste prestaties; zonder de behoeften van de klant uit het oog te verliezen. Er is geen compromis over de functionaliteit met de unieke Mondini PLATFORM Technologie volledig geïntegreerd in de constructie. Dit model zal onze klanten een echt concurrentievoordeel bieden om uw bedrijf te ontwikkelen en op te bouwen.
Meer weten?

Producten verpakt met deze machine

No items found.

Heb je deze al gezien?

Complete trayseal-lijn voor verse salade

Complete trayseal-lijn voor soep en saus

Complete trayseal-lijn voor ready meals