Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten

Projectapplicaties kunnen variëren van een geautomatiseerde machines waarbij de vereiste het laden en ontladen van de verpakkingsmachine is, tot en met de complete fabrieksoplossingen waarbij turnkey geautomatiseerde productielijnen worden voorzien.

Binnen de automatiseringsafdeling van ULMA packaging is PROJECT MANAGEMENT een belangrijk onderdeel van de oplossing om het hele project, bestaande uit productielijnen en te integreren elementen te controleren. Het gehele project door 1 bedrijf te laten uitvoeren heeft volgende voordelen:
- Er is slechts één project manager verantwoordelijk voor het project.
- Design is aangepast aan de specifieke eisen van de klant.
- Complete integratie van geautomatiseerde lijnen en reeds bestaande apparatuur.
- Optimalisatie van de functionaliteit en performantie van de globale oplossing.
- Simpele en gecentraliseerde besturing van de hele lijn.

In een ruimte van 2500 m2 gebeurt de montage van compleet geautomatiseerde lijnen voor de FAT, voordat de uiteindelijke installatie bij de klant zelf geleverd wordt. Het lassen en assembleren van de inox onderdelen gebeurt in een extra 4000 m2 grote productiefabriek. Het team dat hier achter zit, is samengesteld uit specialisten die specifieke oplossingen voor voedingstechnologieën ontwikkelen en creëren.

ULMA Packaging Automation

ULMA Packaging Automation is een onderdeel van de ULMA groep, gespecialiseerd in projecten die focussen op applicaties voor geïntegreerde verpakkingsoplossingen voor verse voeding te implementeren. Vertrekkende van de omschrijving van het project, over het design tot en met de implementatie.
Meer weten?

Producten verpakt met deze machine

No items found.

Heb je deze al gezien?

Complete trayseal-lijn voor verse salade

Complete trayseal-lijn voor soep en saus

Complete trayseal-lijn voor ready meals