March 15, 2023

Ranobo quality, duurzamer dan ooit

"Onze producten, innovatie, expertise en flexibiliteit zijn wat ons inspireert. We waren op zoek naar een innovatieve oplossing waarvan de technologie onze productie zou optimaliseren en tegelijkertijd de hoge kwaliteitsnormen zou garanderen."

Haar missie is het leveren van verse producten van over de hele wereld met persoonlijke service en advies voor elke klant. Naast ons brede assortiment zakken en compacte en stapelbare plastic trays koos Ranobo voor een unieke verpakking met een aantrekkelijk design en een duurzaam hart voor het mooie BIO-assortiment.

Voor een dergelijk uniek concept wendden zij zich tot het bedrijf dat van duurzaamheid zijn hoeksteen heeft gemaakt - G. Mondini.

"Via mond-tot-mondreclame en informatie op het internet kwamen we in aanraking met het bestaan van een 100% recycleerbare verpakking, voornamelijk van papier, met buitengewone eigenschappen", zo leerde Ranobo G. Mondini en hun befaamde Paperseal® kennen.

Ranobo was duidelijk over de kenmerken van zijn ideale verpakking: eerst en vooral moest ze anders en duurzaam zijn. Ze waren op zoek naar een oplossing om plastic drastisch te verminderen, en Paperseal® was het perfecte antwoord.


"G.Mondini weet hoe je een volledige lijn correct en met een snelle levering moet voorstellen, beheren en installeren. De nieuwe lijn heeft 100% aan onze verwachtingen voldaan."

terug naar overzicht

Wil jij meer weten over onze machines? Hier zijn ze!

Bekijk onze machines
whitepaper

Ontdek hoe wij duurzaamheid in het vaandel dragen

Ik wil'm zien!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
whitepaper

Wat is jouw e-mail? We sturen de whitepaper ook via mail

Bedankt! Je kan hieronder de whitepaper bekijken.
Bekijk whitepaper
Oops! Something went wrong while submitting the form.