You are here: Home NIEUW :: Ravenwood Nobac 5000 Linerless Applicator

NIEUW :: Ravenwood Nobac 5000 Linerless Applicator

06-04-2020 12:50

Ravenwood Packaging, de marktleider in linerless en x-ray inspectiesystemen, heeft een nieuwe label applicator gelanceerd. De Nobac 5000, is hun allernieuwste innovatie dat ontwikkeld werd vanuit de kernfunctionaliteit van de Nobac 500 machines.

Bij de ontwikkeling van de Nobac 5000 werd er bewust niet te ver afgedwaald van het concept van de Nobac 500. Zo werden alle originele kenmerken van de Nobac 500 bewaard maar verder verfijnd voor een verbeterde functionaliteit en bedieningsgemak.

NOBAC5000

De modulaire constructie biedt meer flexibiliteit in gebruik en de machine configuratie met de “twin head”-optie kan ook achteraf ingebouwd worden. De printers krijgen meer ruimte. Dit biedt nog meer mogelijkheden voor codering op etiketten en verpakkingen. De verbeterde afscherming zorgt ook voor een betere bereikbaarheid en labelcontrole vanaf een nieuw verbeterd remsysteem. Daarnaast is ook de elektrische kast van de applicator verplaatst, wat de toegang heel wat makkelijker maakt. Bovendien zijn er nu optionele kartonnen traycoderingssystemen beschikbaar, inclusief gemotoriseerde aanpassing voor het opzetten van producten.

Paul Beamish, MD van Ravenwood zegt: "De lancering van de nieuwe 5000, in het huidige klimaat met de COVID-19 virus uitbraak, zal ons helpen bij het voldoen aan extra vraag van de voedingsproducerende bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld zoals nooit eerder gezien ."

Hij voegde eraan toe: "De orders nemen nu toe met het aanbod van nieuwe en gereviseerde machines om de lijnen optimaal te laten werken."

Onze sales helpt u graag verder indien u meer informatie wenst over de nieuwe Nobac 5000.