You are here: Home Verpakkingsmachines Flowpack (HFFS) FV 35

FV 35

Horizontale FLOW-VAC® type Flow pack machine (HFFS) die een vacuümverpakking maakt van krimp en barrière folie. Voor processed en gerookt vlees en kaas. Dit is ook een geschikte machine voor varkens- en lamsvlees.

FV 35

De FLOW-VAC® machine werd ontwikkeld door ULMA Packaging om een krimpzak te maken rond het te verpakken product.

Het nieuwe FV 35 systeem biedt een voordelige oplossing voor die toepassingen die een automatisering van het vacuüm verpakkingsproces vereisen.

De ULMA FV 35 machine is een verpakkingsmachine met de folierol onderaan de machine. Deze folie rol bevat de CRYOVAC® barrière folie onder het product. Deze folie wordt afgewikkeld terwijl het product naar het langslas systeem gaat, en op deze manier wordt vermeden dat de dwarslas vuil wordt omdat het product niet in contact komt met het lasgebied.

De vacuüm zak wordt rond het product gevormd en er wordt een volledig hermetische las gemaakt over de volledige lengte van de zak (langslas). De restfolie van de langslas wordt van de verpakking verwijderd via een restfolieopwikkelsysteem. Dankzij de smalle langslas krijgt de krimpzak een uitstekende presentatie.

Het FLOW-VAC® systeem detecteert het begin van elk product en indexeert toekomend product automatisch. De laatste las (dwarslas) is een volledig hermetische las.

Ontwikkeld voor de verse voedingsindustrie en volledig gemaakt in inox, is de FV 35 de perfecte oplossing voor het automatiseren van een vacuüm verpakkingsproces met een hoge flexibiliteit.

VOORNAAMSTE EIGENSCHAPPEN

  • hoge flexibiliteit
  • automatisch proces
  • verhoogt productiviteit
  • minder materiaal gebruikt
  • beperkte werkuren.
  • las minder vuil
  • minder lekker vacuüm