You are here: Home Verpakkingsmachines Flowpack (HFFS) FV 45

FV 45

Horizontale FLOW-VAC® type Flow pack machine (HFFS) die een vacuüm verpakking maakt van krimp en barrière folie. Voor alle voedingsmiddelen. Voor middelgrote en grote producties.

FV 45

De FLOW-VAC® machine werd ontwikkeld door ULMA Packaging en SEALED AIR. Ulma Packaging heeft de verpakkingsmachine ontwikkeld en geproduceerd en SEALED AIR levert de CRYOVAC® folie voor deze applicatie.

De ULMA FLOW-VAC® machine is een verpakkingsmachine met de folierol onderaan de machine. Deze folie rol bevat de CRYOVAC® barrière die onder het product niveau toegevoerd wordt. Deze folie wordt afgewikkeld terwijl het product naar het langslas systeem gaat, en op deze manier wordt vermeden dat de las vuil wordt.

De vacuüm zak wordt rond het product gevormd en er wordt een volledig hermetische las gemaakt over de volledige lengte van de zak (langslas). Het FLOW-VAC® systeem detecteert het begin van elk product en indexeert toekomend product automatisch. De laatste las (dwarslas) is een volledig hermetische las. Beide lassystemen zijn uitgerust met de laatste technologie om de meest betrouwbare lassen te maken. De restfolie van de langslas wordt van de verpakking verwijderd via een restfolieopwikkelsysteem.

De Ulma FLOW-VAC® werkt tegen dezelfde snelheid als het aankomend product en reageert op snelheidsvariaties in de productielijn.

Het elektronische platform van de FLOW-VAC® serie is PC-based met een optionele modem link. De FLOW-VAC® machine werd ontworpen voor een gebruiksvriendelijke roluitwisseling. Product parameters worden gecontroleerd via een industriële PC en een touch screen. De software is Microsoft Windows based.

De CRYOVAC® barrière folie wordt afgewikkeld terwijl het product naar de langslaskop beweegt. Op deze manier wordt vermeden dat de las vuil wordt, omdat het product niet in contact komt met het lasgebied.

Ontwikkeld voor de verse voedingsindustrie en volledig gemaakt in inox, is de FLOWVAC® de perfecte oplossing voor het automatiseren van een vacuüm verpakkingsproces met een hoge flexibiliteit.

OPTIES

  • looprichting rechts naar links
  • verschillende codeeropties
  • fotocel voor bedrukte folie
  • uitvoerband (verschillende opties)
  • toevoerband (verschillende opties)