You are here: Home Verpakkingsmachines Flowpack (HFFS) OCEAN

OCEAN

Horizontale Flow Pack machine (HFFS) die krimpfolie verpakkingen maakt voor bevroren vis. Voor grote producties.

OCEAN

Nieuwe krimpmachine ontwikkeld voor het verpakken van bevroren vis tegen hoge snelheden.

Ontwikkeld voor de sector van de bevroren vis. Deze machine heeft een design met veel aandacht voor hygiëne, reiniging van de machine, bescherming tegen vocht, inox materiaal enz. De machine is volledig opgebouwd in inox of plastic onderdelen en werd ontworpen om het opstapelen van stof of vuil te vermijden en de reiniging te vereenvoudigen. Het cantilever design en de eenvoud van het nieuwe dwarslassysteem zijn de belangrijkste aspecten hierbij.

De machine heeft een innovatief dwarslasstation. De lasbalk maakt een ovale beweging. Dit zorgt voor hoge lassnelheden en een eenvoudigere transfer van het product doorheen de lasbalken. Op deze manier wordt de productiviteit van de machine verhoogd en het afkeurpercentage geminimaliseerd.

De compacte machine (minder dan 5 m2 nodig),  met hoge snelheden en gebruiksvriendelijke bediening maakt van de OCEAN de ideale machine voor de sector van de bevroren vis.

De nieuwe TRLX-200 krimptunnel werd ontwikkeld om de hoge snelheden van de verpakkingsmachine te volgen. De tunnel heeft een hoge capaciteit tegen hoge snelheden en levert een perfecte afwerking van de verpakking.