You are here: Home Verpakkingsmachines Skin Tray Seal Skin

Tray Seal Skin

Deze machine, ontwikkeld door G. Mondini S.p.A. combineert de voordelen van vacuüm skin technologie met de flexibiliteit en de productiviteit van een tray sealer. Dankzij een samenwerking met Cryovac® Sealed Air biedt GH-ULMA uitsluitend Darfresh® on Tray mogelijkheden voor een grotere productiesnelheid en kostenbesparing.

Tray Seal Skin

GH-ULMA biedt een scala van tray seal skin machines die meerdere verpakkingsformaten leveren op één tray sealing platform.

3 formaten die geschikt zijn voor verschillende applicaties:

PRODUCTIVITEIT:

-          Capaciteit van het bereik van de machine van 10ppm – 120ppm

-          Snelle toolwissel = andere afmeting, vorm, materiaal

-          Korte stilstanden tussen formaatwissels

VOORDELEN:

-          Uitgebreid gamma beschikbaar van voorgevormde trays in verschillende materialen: PET, PP, BFT, ALU , kartonnen trays, herbruikbare materialen

-          Vacuüm skin proces geeft het effect van een tweede huid

-          Geschikt voor verschillende applicaties

-          Langere houdbaarheid

-          Meerdere verpakkingsformaten op één machine

-          Flexibele tray sealer voor snelle en gemakkelijke wissel

-          Het hele oppervlak van het product is gesealed

-          Reductie van lekken in verpakkingen

-          Excellente presentatie

Cryovac®  Darfresh on Tray®

Darfresh op Tray® is een revolutionaire nieuwe skin verpakkingstechnologie, die 100% van de skin folie gebruikt voor het verpakken van de producten, waardoor afval gereduceerd wordt tot nul, en waardoor de nood aan restfolie opwikkeling geëlimineerd wordt. Dit vermindert de kosten en verhoogt de productiesnelheid met 40% vergeleken met een traditionele tray skin machine. Darfresh op de Tray® werd ontwikkeld door de innovatieve en gepatenteerde Mondini "platformtechnologie", waarmee één enkele traysealer een waaier aan verpakkingsformaten kan creëren met minimale wisseltijd.  


Het Cryovac® Darfresh® op Tray verpakkingsproces vermijdt folieoverschot om zo een milieuvriendelijker alternatief aan te bieden. Elke verpakking wordt gelast met enkel de benodigde hoeveelheid folie. Hierdoor bespaar je op afvalkosten die ontstaan door de typische restfolie bij andere concepten. Na het proces levert de machine een compact product af, gemaakt uit 40% minder materiaal dan andere beschikbare tray skin oplossingen én de productiesnelheid verhoogt met 40%.

Darfresh on tray scrap

 

Cryovac DarfreshOnTray

DARFRESH® ON TRAY VIDEO