You are here: Home Verpakkingsmachines Integral solution ULMA Packaging Automation

ULMA Packaging Automation

ULMA Packaging Automation is een onderdeel van de ULMA groep, gespecialiseerd in projecten die focussen op applicaties voor geïntegreerde verpakkingsoplossingen voor verse voeding " implementeren. Vertrekkende van de omschrijving van het project, over het design tot en met de implementatie.

ULMA Packaging Automation

Projectapplicaties kunnen variëren van 1 geautomatiseerde machines waarbij de vereiste het laden en ontladen van de verpakkingsmachine is, tot en met de complete fabrieksoplossingen waarbij turnkey geautomatiseerde productielijnen worden voorzien.

Binnen de automatiseringsafdeling van ULMA packaging is PROJECT MANAGEMENT een belangrijk onderdeel van de oplossing om het hele project, bestaande uit productielijnen en te integreren elementen te controleren.

Het gehele project door 1 bedrijf  te laten uitvoeren heeft volgende voordelen:

  • Er is slechts één project manager verantwoordelijk voor het project.
  • Design is aangepast aan de specifieke eisen van de klant.
  • Complete integratie van geautomatiseerde lijnen en reeds bestaande apparatuur.
  • Optimalisatie van de functionaliteit en performantie van de globale oplossing.
  • Simpele en gecentraliseerde besturing van de hele lijn.
Ulma packaging automation process

In een ruimte van 2500 m2 gebeurt de montage van compleet geautomatiseerde lijnen voor de FAT, voordat de uiteindelijke installatie bij de klant zelf geleverd wordt. Het lassen en assembleren van de inox onderdelen gebeurt in een extra  4000 m2 grote productiefabriek. 

Het team dat hier achter zit, is samengesteld uit specialisten die specifieke oplossingen voor voedingstechnologieën ontwikkelen en creëren.   

Assembly area of ULMA Packaging Automation