Over GH Ulma door Tom Van den Zegel

GH Ulma

ULMA Packaging, de moederholding waarvan GH Ulma deel uitmaakt, produceert verpakkingsmachines voor flowpack (horizontaal en verticaal), dieptrek, rekfolie, trayseal, robotbelading, caseloading, palletisatie en bundelen. ULMA Packaging op haar beurt maakt deel uit van de Mondragon groep, één van de 10 grootste Spaanse ondernemingen meteen omzet van 15 miljard EUR.

GH nv is al meer dan 50 jaar actief als verdeler van verpakkingsoplossingen voor België en Luxemburg. Onder de roepnaam GH Ulma verdelen wij een brede waaier aan machines geschikt voor het verpakken van zowel food als non-food producten. Wij kunnen hierbij rekenen op de expertise van onze partners-leveranciers. Elk van hen geniet van een sterke reputatie en erkenning op de internationale markten, en zij zijn stuk voor stuk een referentie inzake kwaliteit, technologische ontwikkelingen innovatie.

Samen met hen hebben we er onze missie van gemaakt onze klanten de best mogelijke verpakkingsoplossingen aan te reiken. Hierbij leggen wij, naast aandacht voor de noden van hun productie, ook nadruk op kwaliteit, bescherming van het product, bewaring en duurzaamheid.

Onze partners

Ulma Packagingwww.ulmapackaging.com
flowpack (horizontaal en verticaal), dieptrek, rekfolie, trayseal, robotbelading, caseloading, palletisatie en bundelen
G. Mondiniwww.gmondini.com
trayseal
Ravenwoodwww.ravenwood.co.uk
linerless label- & verpakkingstechnologie

GH N.V. is voor de Belgische markt ook officiële verdeler van
Schröterwww.schroeter-technologie.de
Kook-, bak-, klima-narijp-, klima-koudrook-, heetrook-, intensief koel-, ontdooi-, pasteuriseer- en naverbrandingsinstallaties

Mission statement

“Aan de verpakkingsbehoeften van onze klanten opkwalitatieve wijze beantwoorden, duurzame enconcurrerende oplossingen met een maximale waardebieden en een service van topkwaliteit garanderen.”

Innovatie

Wij zijn de uitverkoren partner voor de ontwikkeling van competitieve en hoogwaardige verpakkingsoplossingen, met een aantrekkelijk businesspartnerproject waarbij geëngageerde en geïnspireerde mensen betrokken zijn.

Onze Waarden

Wij begrijpen en luisteren naar de stem van de klant, wij reageren doeltreffend en snel op hun behoeften en op de verbintenissen die wij met hen aangaan. Dit alles met vriendelijkheid en respect naar alle klanten, zonder onderscheid. Service, flexibiliteit, beschikbaarheid en permanente service zijn onze kenmerken.

Onze drang naar verbetering motiveert ons om voortdurend onze producten en diensten, zowel extern als intern, op een wendbare en efficiënte manier te verbeteren. Wij zijn proactief en ondernemend, en wij zetten ons in voor continu leren op individueel en organisatorisch niveau.

Wij zijn eerlijk, duidelijk en meegaand. Wij gaan op een open en transparante manier met elkaar om en streven ernaar relaties op te bouwen die gebaseerd zijn op vertrouwen, die blijvend zijn en wederzijds voordeel opleveren voor de mensen die deel uitmaken van onze organisatie en van de klanten en partners met wie we dagdagelijks in contact staan.

Wij zijn een team waarin nabijheid en respect de basis vormen van onze relatie. Wij delen een groepsvisie en om resultaten te bereiken nemen wij beslissingen die het gemeenschappelijk belang laten primeren. Wij zorgen er allen voordat onze medewerkers zich opgevolgd en gesteund voelen, zich kunnen ontplooien en het beste van zichzelf kunnen geven.