onze diensten

Volledige ondersteuning,
van aankoop tot gebruik

Technische ondersteuning

Hoewel onze machines met de grootste zorg voor kwaliteit en duurzaamheid worden ontwikkeld, kan er altijd wel een panne ontstaan. Onze technische ondersteuning staat zes op zeven paraat om je daarbij te helpen.

Een team van opgeleide techniekers rijdt elke dag naar alle uithoeken van het land om ondersteuning te bieden. Zij worden daarbij bijgestaan door een interne dienst die instaat voor de planning van de werken en de verzending van wisselstukken. 

Onze technische dienst is bereikbaar van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen) van 7u30 tot 17u30. Buiten deze uren voorzien wij op weekdagen een telefonische permanentie van 6u tot 22u en op zaterdag van 6u tot 14u.

Hoe onze technische dienst bereiken?
- via telefoon naar het nummer +32 3 870 60 62
- via e-mail naar service@gh-ulma.com

Spare parts

Bepaalde onderdelen van je machine zullen na verloop van tijd aan vervanging toe zijn door slijtage. Om snel aan de juiste onderdelen te komen kan je rekenen op onze dienst spare parts. Zij staan dagdagelijks in contact met al onze partners en leveranciers en zorgen voor een snelle opvolging van je aanvraag.

Uiteraard werken wij enkel met originele of uitvoerig geteste en goedgekeurde onderdelen, zodat jouw investering de beste zorgen krijgt en op en top kan functioneren. Daarnaast kan je ook een kit standaard wissel- en slijtstukken aankopen zodat je ten allen tijde snel kan schakelen indien nodig. 

Je kan deze dienst telefonisch contacteren van maandag tot vrijdag van 8u tot 16u30. 

Hoe onze spare-parts afdeling bereiken?
- via telefoon naar het nummer +32 3 870 60 62
- via e-mail naar spareparts@gh-ulma.com

Installatie, opstart en training

  • Bij elke aankoop van een nieuwe machine zorgt ons technisch team voor een vlotte installatie.

    Eerst zullen onze projectmanagers alle punten voor de plaatsing met je overlopen en afspreken.

    Op het afgesproken tijdstip zullen onze techniekers de aansluiting van je nieuwe machine verzorgen en de werking ervan uitvoerig testen. En als alles naar behoren werkt, zorgen zij voor een uitgebreide training van je operatoren. Zo kan je snel aan de slag met je nieuwste aanwinst.

Preventief onderhoudscontract

‘Beter voorkomen dan genezen’ zegt het spreekwoord, en daar zijn wij bij GH ULMA rotsvast van overtuigd.

Je verpakkingsmachine is een essentieel onderdeel van jouw productie. Het spreekt dan ook voor zich dat je het hele jaar door moet kunnen rekenen op een goed draaiende installatie. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om een preventief onderhoudscontract voor je verpakkingsmachines af te sluiten. Je installatie is hiermee niet enkel het hele jaar door tiptop in orde, je geniet bovendien van enkele exclusieve voordelen.

Benieuwd naar wat het onderhoudscontract te bieden heeft?
Neem dan contact op met onze service afdeling:
via telefoon naar het nummer +32 3 870 60 62
via e-mail naar service@gh-ulma.com