Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten

Deze krimpmachine is ontwikkeld voor het verpakken van bevroren vis op hoge snelheid, waarbij er bij het ontwerpen van het design veel aandacht besteed werd aan de  hygiëne, de reiniging van de machine alsook de bescherming tegen vocht. De machine is volledig opgebouwd in inox of plastic onderdelen en werd ontworpen om het opstapelen van stof of vuil te vermijden en zodoende de reiniging te vereenvoudigen. Het cantilever design en de eenvoud van het nieuwe dwarssealsysteem zijn de belangrijkste aspecten hierbij.

De machine heeft een innovatief dwarssealstation. De sealbalk maakt een ovale beweging. Dit zorgt voor hoge sealsnelheden en een eenvoudigere transfer van het product door de balken. Op deze manier wordt de productiviteit van de machine verhoogd en het afkeurpercentage geminimaliseerd.

De compacte machine (minder dan 5 m² nodig), met hoge snelheden en gebruiksvriendelijke bediening maakt van de OCEAN dé ideale machine voor de bevroren vissector.

De nieuwe TRLX-200 krimptunnel werd ontwikkeld om de hoge snelheden van de verpakkingsmachine te volgen. De tunnel heeft een hoge capaciteit tegen hoge snelheden en levert een perfecte afwerking van de verpakking.

Producten verpakt met deze machine

No items found.

Heb je deze al gezien?

Complete flowpack lijn