Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten

Mechanische palletisering

Dit systeem is uiterst geschikt voor zware ladingen en hogesnelheidsapplicaties met verschillende types dozen of kratten. De eenheid kansnelheden aan tot wel 200 cycli/uur. De eenheden kunnen uitgevoerd worden inRVS of in gegalvaniseerd materiaal, voor een lange levensduur van hetmateriaal.

Het is makkelijk om de palletizer aan te passen naarverschillende formaten of om verschillende stapelpatronen te creëren.

De accumulatie van de kratten of dozen, voor ze op het pallet geplaatstworden, gebeurt door zijduwers en rollenbanen. De grijptool creëert eenzijdelings gecontroleerde druk om schade aan de krat of het product tevoorkomen.

Verschillende types kratten of dozen, met verschillende afmetingen of materialen kunnen verwerkt worden.

De specifieke grijptool kan verschillende stapelpatronen creërennaargelang de wens van de klant. Stapelpatronen met ventilatie gaten tussen dedozen of kratten zijn eveneens mogelijk met dit systeem.

Robot palletisering

Het robot palletiseringssysteem is ontworpen om kratten ofdozen te verzamelen vanverschillende lijnen en gelijktijdig te verwerken. Dit is een erg flexibelsysteem waarbij verschillende dozen, kratten en mozaïeken van verschillende productielijnentegelijk verwerkt kunnen worden. De grijptool wordt voor iedere applicatiespecifiek ontworpen. De producten worden opgepikt van een accumulatiesysteem engeplaatst op de pallet.

Producten verpakt met deze machine

No items found.

Heb je deze al gezien?

ULMA robot

ULMA Packaging Automation

Beladingssysteem naar thermoformer en stapelaar van kratten

No items found.
No items found.