Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten

Mechanische palletisering

Dit systeem is uiterst geschikt voor zware ladingen en hogesnelheidsapplicaties met verschillende types dozen of kratten. De eenheid kansnelheden kan tot wel 200 cycli/uur. De eenheden kunnen uitgevoerd worden in RVS of in gegalvaniseerd materiaal, voor een lange levensduur van het materiaal.

Het is makkelijk om de palletizer aan te passen naar verschillende formaten of om verschillende stapelpatronen te creëren.

De accumulatie van de kratten of dozen, voor ze op het pallet geplaatst worden, gebeurt door zijduwers en rollenbanen. De grijptool creëert een zijdelings gecontroleerde druk om schade aan de krat of het product te voorkomen.

Verschillende types kratten of dozen, met verschillende afmetingen of materialen kunnen verwerkt worden.

De specifieke grijptool kan verschillende stapelpatronen creëren naargelang de wens van de klant. Stapelpatronen met ventilatie gaten tussen de dozen of kratten zijn eveneens mogelijk met dit systeem.

Robot palletisering

Het robot palletiseringssysteem is ontworpen om kratten of dozen te verzamelen van verschillende lijnen en gelijktijdig te verwerken. Dit is een erg flexibel systeem waarbij verschillende dozen, kratten en mozaïeken van verschillende productielijnen tegelijk verwerkt kunnen worden. De grijptool wordt voor iedere applicatie specifiek ontworpen. De producten worden opgepikt van een accumulatiesysteem en geplaatst op de pallet.

Producten verpakt met deze machine

No items found.

Heb je deze al gezien?

Complete verticale verpakkingslijn

Complete thermoform verpakkingslijn

Complete flowpack lijn

No items found.
No items found.