Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten

U heeft keuze uit een breed gamma aan mogelijkheden en de machines kunnen bovendien aangepast worden op vraag van de klant: mechanisch of pneumatisch, met directe of indirecte kartoninvoer. De vormmachine kan gebruikt worden als onafhankelijke unit of als onderdeel van de complete lijn uitgerust met invoerbanden, manipulator en sluitingsmachines, voor het verpakken van food en non-food producten. Het gemak in onderhoud, centrale smering en gemakkelijke en snelle formaatwissels zijn slechts enkele kwaliteiten die deze machine kenmerken. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

RM-02AI-P

De pneumatische vormmachine model RM02AI-P is gebouwd op een gelakt frame of RVS-frame (optie). Deze machine kan uitgerust worden met 1, 2, 3 of 4 vormkoppen, afhankelijk van de gewenste output. De vormkop kan vast zijn, manueel instelbaar of volledig automatisch aanpasbaar via een elektronisch systeem. De dozen kunnen opgezet worden door hot melt lijm of omgeplooide randen.

RM-02AI-S

De servo-gestuurde vormmachine model RM 02 AI-S is gebouwd op een gelakt frame of RVS-frame (optie). Deze machine kan uitgerust worden met 1,2, 3 of 4 vormkoppen, afhankelijk van de gewenste output. De vormkop kan vast zijn, manueel instelbaar of volledig automatisch aanpasbaar via een elektronisch systeem. De dozen kunnen opgezet worden door hot melt lijm of omgeplooide randen.

RM-F23

Model F23 is gebouwd op een speciaal aluminium frame en is uitgerust met volgende elementen: een vormkop plunjer met snelkoppeling naar het ontkoppelingssysteem, een detector bij overbelasting, een geïntegreerde transportband om gevormde dozen te evacueren van de machine en een platform om dozen te helpen laden in het planomagazijn. Deze machine kan uitgerust worden met 1, 2, 3 of 4 vormkoppen, afhankelijk van de gewenste output. Het planomagazijn is standaard hellend opgesteld en 600mm lang. Op aanvraag is een verlengde versie mogelijk voor langere autonomie. Trays/dozen kunnen opgezet worden met standaard mechanisch locks, omgeplooide randen, hot melt lijm of hete lucht.

RM-F34

Deze machine wordt gebouwd op een speciaal robuust aluminium of een RVS frame (optie) en kan uitgerust worden met 1, 2, 3 of 4 vormkoppen voor een hogere output. Trays / dozen kunnen opgezet worden met standaard mechanisch locks, omgeplooide randen, hot melt lijm of hete lucht.

Vormmachines

Vormmachines zijn geschikt voor het vormen van kartonnen trays of dozen met een vlak plano. De bodemsluiting gebeurd door standaard mechanische locks, omgeplooide randen, hot melt lijm of hete lucht.
Meer weten?Meer weten?

Producten verpakt met deze machine

No items found.

Heb je deze al gezien?

Wrap Around

Vormmachines

Nobac 5000T - Twin Head Linerless Applicator