October 16, 2023

DV Foods en ULMA packaging zetten succesvolle samenwerking verder

DV Foods, gevestigd in Meulebeke, België, is een dynamisch en innovatief voedingsbedrijf met focus op bladerdeegproducten. Met een engagement voor kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid heeft DV Foods zich gevestigd als een prominente speler in de voedingsindustrie, niet alleen in België maar ook daarbuiten.

Het uitgebreid gamma van oa. aperitiefsnacks werden tot op heden verpakt in een kartonnen tray die ze dan met een ULMA flowpacker ompakken. Met de vraag voor een mooie en representatieve verpakking, rekening houdend met de ecologische waarden, zijn ze tot bij GH-ULMA gekomen voor een gepaste oplossing.

De verticale ULMA verpakkingsmachine VTI528 biedt DV Foods de nodige flexibiliteit. Zo kunnen er 3 type verpakkingen gemaakt worden op dezelfde machine. Enerzijds kleine zakjes met bv. croutons, daarnaast het “Maître Antoine” gamma voor aperitiefsnacks in een gecreëerde blokbodemzak en tot slot de grotere bulk zakken voor de foodservice.

Gezien de vele verschillende referenties van producten, is er gekozen om te werken met maar 2 soorten bedrukte films. Met de bijhorende printersop de machine kunnen wij snel schakelen door alle informatie (naam, ingrediënten, THT,..) te bedrukken op de machine zelf. Dit bespaart ons verschillende referenties van bedrukte films aldus Anthony Verwilst.

terug naar overzicht

Wil jij meer weten over onze machines? Hier zijn ze!

Bekijk onze machines
whitepaper

Ontdek hoe wij duurzaamheid in het vaandel dragen

Ik wil'm zien!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
whitepaper

Wat is jouw e-mail? We sturen de whitepaper ook via mail

Bedankt! Je kan hieronder de whitepaper bekijken.
Bekijk whitepaper
Oops! Something went wrong while submitting the form.